Pompe de beton KCP

KCP este cel mai mare producător coreean de pompe de beton.

KCP a devenit într-un scurt timp unul din cele mai cunoscute branduri dintre producătorii de pompe de beton din lume și o corporație renumită pentru fiabilitatea produselor cât și prin crearea de produse foarte prietenoase cu utilizatorul.

Politica firmei producătoare de pompe de beton KCP Coreea:

“Aici, la KCP, ne străduim să progresăm mereu spre excelență, continuând să evoluăm cu noi tehnologii și cu idei inovatoare. Toate pompele noastre sunt proiectate ținând cont de utilizatorul final, astfel încât să puteți face lucrări atât corect cât și cu ușurință.
Facem cu pasiune aceste sisteme hidraulice și electrice! Eficiente și cu depanare simplă și rapidă.
KCP crede că simplu este mai bine! Prin urmare, ne-am propus să vă oferim cele mai eficiente sisteme hidraulice și electrice posibile.”

SIMPLITATEA INOVATOARE ESTE O PASIUNE CARE A INCEPUT ODATĂ CU GENEZA COMPANIEI

Sediul KCP din Seul, Coreea de Sud funcționează din 2001. Divizia nord-americană a fost înființată în British Columbia, Canada, în 2006. Acesta a fost același an în care KCP a creat prima pompă cu braț de 65 m din lume. Suntem o companie care a înregistrat o creștere exponențială la scară globală și ne-am dovedit a fi lideri în industria noastră.
KCP a realizat lucruri pe care mulți dintre concurenții noștri nu le-au ajuns încă din urmă. Cel mai remarcabil, pompa cu braț detașabil de 60 m, care până în prezent este cel mai mare braț de turnare din lume. O altă performanță incredibilă este pompa noastră cu braț de 70 m, montată pe un singur șasiu, cântărind doar 60 tone!
KCP Gmbh Austria a fost deschis recent și se va ocupa de piața Europeană.

După cum știm cu toții, timpul înseamnă bani, mai ales când vine vorba de beton. Atunci când combinați sistemele noastre hidraulice și electrice cu o echipă care este dedicată să vă mențină în funcțiune, puteți conta pe timpi de nefuncționare mai reduși ca oricând.

Ingeniozitate:

Depășirea așteptărilor prin realizarea viitorului pompei de beton înainte de a se întâmpla.

Fiabilitate:

Contați pe o echipă dedicată de profesioniști care să vă sprijine într-un mod prietenos și în timp util.
AUTORAV WERK SRL, reprezentant KCP în România, prin vasta experiență în repararea pompelor de beton, va asigura funcționarea în condiții optime a utilajului.

Modelele cele mai populare sunt descrise mai jos:

Date tehnice generale: